Home Për Dashurinë në distancë Me mungon
me-mungon

Me mungon

nga dua.com

Te them qe sme mungon, veten keq do ta genjeja
Te them qe sdu te shoh, veten rende do ta denoja

Te them qe malle nuk kam, e gjalle per ty po digjem
Te them qe sndjej aspak, atehere me sdo jetoja

E une jetoj, jetoj dhe pse ti me mungon
Edhe pse malli me dogji, e me sy kudo te kerkoj

Cdo cast qe pas e leme, me rende ndarjen ma ben
Kujtimet ne memorje, me afer teje me cojne

Jetoj i dashur, natyrisht jetoj, qe harresen tende te sfidoj

E keshtu ne heshtje te vazhdoj edhe me shume te te dashuroj..

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM