Home Për Dashurinë e parë Mikja ime
mikja-ime

Mikja ime

nga dua.com

Nje shoqe kam,
nje shoqe do te mbetet,
vetem per ate zemer
do te  tretem.

E vetmja shoqe eshte ajo
qe ne krah gjithmon te qendron
dhe ne gabimet tua
gjithmon t’i tregon.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM