Home Për Dashurinë e vërtetë Mos harro
mos-harro

Mos harro

nga dua.com

Eh kjo buzeqeshja jote,
Kaq shumë u mësova me të,
Nga ajo dhe unë buzeqesha,
Buzeqesha e s’ndala më.

Nëse për ty sot jam mërzitur,
të buzëqesh më the përsëri,
Sepse ka diçka më të trishtuar,
Kur të buzëqeshës, më nuk di.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM