Home Për Dashurinë e vërtetë Nese ndodhesh ti larg meje
nese

Nese ndodhesh ti larg meje

nga dua.com

Nese ndodhesh ti larg meje
shpirti im nuk ka qetsi
nese nje dit zemra ime nuk rreh
dije se fajtori do jesh ti.

Une e di qe ti me do
ndaj dhe nuk merzitem fare
zemra ime eshte e sigurt
brenda zemres tende te madhe.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM