Home Për Dashurinë e vërtetë Nese sonte je ne vetmi
Nese

Nese sonte je ne vetmi

nga dua.com

Nese sonte je ne vetmi
mos harro syt e mi,
Kur mbyll syte e tua
mos harro se sa shume te dua.

Nese sot ti ri zgjuar
mos kujto kohen e kaluar,
Po te kapi nostalgjia
eja dhe puth buzet e mia.

Nese me goj se thua dot
provoje me e shkrujt
fjalen me te bukur n’bot
TE DUA.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM