Home Për Dashurinë e parë Një ditë do të plakemi
një-ditë-do-të-plakemi

Një ditë do të plakemi

nga dua.com

Një ditë do të plakem
E vetme tek të pres,
Vdekjen do te kërkoj
Kur të mos kem më asnjë shpresë.

Por nëse do të vish
Do të të puth me mall
Dhe do falenderoj Zotin
Qe na takoi sa jemi ende gjallë!

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM