Home Për Dashurinë e vërtetë Nuk dua…
nuk-dua…

Nuk dua…

nga dua.com

Nuk dua ashuri te rreme,
Nuk dua jete me lajka nga ti,
Dua vetem lumturi,
Dhe te pafund dashuri.

Nuk dua pendime te kemi,
Nuk dua vetmi e dua gjithmone ne perqafim,
Dua gjithmone dashuri te sinqerte,
dhe te jemi prane deri ne amshim.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM