Home Për Dashurinë e parë Pranveren qe vjen
te-dua

Pranveren qe vjen

nga dua.com

Pranveren qe vjen
ty do te pres
dhe gjithe pranverat e tjera
derisa te vdes.

Kur ti te kalosh
kthehu te varri im
me thuaj qe me doje
dhe qe ishe shpirti im.

Blej shqip produktet

ARTIKUJ E NGJAJSHëM