Home Për Dashurinë e vërtetë Prite puthjen
prite-puthjen

Prite puthjen

nga dua.com

Prite puthjen
Se ta nisa,
Mos me thuaj
Se te bezdisa.

Prite puthjen
Se ta dergova,
Mos me thuaj jo
Se ty ta dhurova.

Ne kete sms buzet
Kam futur,
Gjej te lutem
Dhe jepu nje te puthur.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM