Home Për Dashurinë në distancë Pse u largove
pse-u-largove

Pse u largove

nga dua.com

Pse u largove
dhe vetem me le,
Pse me mua s’qendrove
Te lutem me trego ku je?

Me ka marr malli
Shum me mungon..
Nje plage te hapur me le
qe zemra s’e harron.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM