Home Për Dashurinë e parë Shpirt
shpirt

Shpirt

nga dua.com

Shpirt, sa shume te dua,
e di se dhe ti me do mua,
te dy prane e prane qendrojme,
se basahku jeten ta kalojme.

Ah dashuri sa e embel je,
na ben te ndihemi mbi re,
na dhuron shume lumturi,
ah dashuri, s’jetohet pa ty.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM