Home Për tradhtinë S’te harroj
s’te-harroj

S’te harroj

nga dua.com

S’te harroj sdi pse me lendon
kur e di se vec ty te do kjo zemra ime,
edhe sonte rri pa gjume
kur ti vjen ne mendjen time.

Jam shume i vetmuar,
kur me ty nuk jam,
e urrej diten kur ti ike
me lemdove dhe me nuk te kam…

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM