Home Për Dashurinë e vërtetë S’të munda dot
ste-munda-dot-

S’të munda dot

nga dua.com

I shkova natěs gjer ně fund
Munda dhe shiun, mě nuk po binte,
Kujtimin těnd s’munda t’a mundě
Madje dhe gjumin ai s’e linte.

Jakat i ngrita tě mundě tě ftohtin
Duart ně gji i lidha fortě,
E cfarě u bě ? E munda motin,
Ty prap se prap s ‘tě munda dot!

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM