Home Për Dashurinë në distancë Të kam larg
të-kam-larg

Të kam larg

nga dua.com

Të kam aq larg i dashur
por prap të dua,
Ti nuk lajmërohesh,
pse më ke harruar?

Çka bëra keq që më nuk më do
apo ndoshta ke qjet tjetrën
qe më shumë se unë
e dashuron dhe mendon?

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM