Home Për Dashurinë e parë Të kam zemër
te-kam-zemer

Të kam zemër

nga dua.com

Sa të dua s’gjej dot fjalë
të t’përshkruaj ska mbiemër,
po ta them në vesh ngadalë
të kam zemër, thellë në zemër.

Ty stë gjen as në gojëdhëna
kulmi i bukurisë së femrës
sa zili të ka dhe hëna
të kam zemër, brenda zemrës

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM