Home Për Dashurinë e parë Vajzat tetovare
vajzat-tetovare

Vajzat tetovare

nga dua.com

Me krah te forta punojne,
me duart e hekurta shtrengojne
janë puntore per ti levduar,
janë te embela mos i haruar.

Jane te mencura edhe puntore,
sikur bletezat ne koshere,
i punojne arat dhe lendinat,
kerkojne t`i zbarkin edhe kodrinat.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM