Home Për Dashurinë e vërtetë Vjeshtë në zemrën time
vjeshtë-në-zemrën-time

Vjeshtë në zemrën time

nga dua.com

Dhe ne vjeshte me zgjon kujtime
Ne cdo stine ,me turbullon,
Porsi verè e gotes sime
Ne mesnate me shoqeron.

C’faje ka nata? Qe hesht gjithmon
Mos valle ndjen edhe ajo dhimbje?
Nuk e di me c’te mendoj,
ti ke mbetur ne mendjen time.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM