Home Për tradhtinë Zemra e lenduar
zemra-e-lenduar

Zemra e lenduar

nga dua.com

Kur loti preku faqen,
Dhe shpirti u lendua,
dora shtrengoi doren,
dhe i tha te dua.

Kur zemra rrahu fort,
dhe doli nga krahërori,
tjeter zemer gjeti,
dhe jet nga jeta mori.

Banner

ARTIKUJ E NGJAJSHëM