Politika e Privatësisë

dua AG do të mbrojë përmbajtjen dhe të dhënat e përdoruesit në përputhje me Aktin Zviceran të të Mbrojtjes së të Dhënave. Faqja e web-it dhe aplikacioni mobil janë në përputhje me ligjin e lartpërmendur. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Termat & Kushtet e pronësisë intelektuale.

Pronë intelektuale

E gjithë përmbajtja e përfshirë në këtë faqe webi ose aplikacioni mobil, grafik, tekstual, vizual dhe / ose të tjerë, konsiderohen si pronë intelektuale e dua AG. Çdo përdorim, përpunim, redaktim i paautorizuar ose shpërndarje kërkon pëlqimin paraprak të përdoruesit përkatës.

Privatësia dhe Kujdesi ndaj Klientit

Në përgjithësi, ju duhet:

 • Gjithmonë të veproni me kujdes kur komunikoni në internet me njerëzit.
 • Mos ndani informacionin tuaj personal si fjalëkalimin me këdo. Në rast se ndani informacioni personal, privatësia e të dhënave tuaja do të jetë në rrezik. Për më tepër, nëse një individ ka qasje në profilin tuaj pa leje, ju lutemi raportoni një sjellje të tillë.
 • Gjithmonë kini kujdes kur jepni informacione personale (p.sh. adresa e postës elektronike, të dhëna të mesazheve, emri i plotë, URL dhe të dhënat financiare) një përdoruesi tjetër.
 • Jini vigjilentë kur dikush ju kërkon të dhënat tuaja bankare, numrin e kartës tuaj të kreditit ose ndonjë informacion tjetër financiar. Mos i dërgoni para askujt. Kini kujdes kur dikush paraqitet si përfaqësues i kompanisë sonë ose ndonjë tjetre dhe kërkon që ju të paguani një çmim për shërbimet që nuk ofrohen nga dua AG.
 • Mos përdorni një emër provokues ose të dyshimtë - kjo mund të tërheqë njerëzit e gabuar. Zakonisht ju rekomandojmë të përdorni emrin tuaj të parë, pa mbiemrin.
 • Nëse përballeni me sjellje të papërshtatshme nga ndonjë anëtar, kërkoni për skedarin e raportit të abuzimit që dërgon njoftime të menjëhershme në ekipin tonë. Gjithashtu keni opsionin "bllokues" kur një anëtar është duke ju ngacmuar ose nuk ndiheni mirë ndërsa komunikoni me të. Mos lejoni që ata të abuzojnë ose t’ju shqetësojnë - bllokoni anëtarin përkatës ose raportojeni atë tek ekipi ynë. Ne kemi krijuar ekipin e monitorimit dhe kontrollit efektiv që synon ngritjen e problemeve me të cilat përdoruesit mund të përballen gjatë përdorimit të platformës sonë.

Siguria

Dua është një vend për të bërë miq të rinj. Miqtë kujdesen për sigurinë dhe mirëqenien e njëri-tjetrit. Ne kujdesemi për sigurinë tuaj. Kjo është arsyeja pse ne po ju japim disa këshilla të sigurisë.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi na tregoni duke na dërguar email në: info@dua.com

Nëse dëshironi vetëm të na përshëndesni, fantastike! Do të na pëlqente të dëgjonim nga një mik.

Informata të përgjithshme

Dua synon të jap një mjedis të sigurt për të njohur njerëzit e tjerë të komunitetit. Kjo fillon me më shumë sesa vetëm anën teknologjike të gjërave. Dhe kjo ju përfshin edhe juve!

Siguria në internet është një çështje komplekse dhe asnjë sistem nuk mund të konsiderohet 100% i sigurt. Nëse ndodh shkelje e sigurisë, ne do të veprojmë sa më shpejtë të jetë e mundur për të zgjidhur problemin. Ne do të bëjmë gjithçka për t'i mbajtur të dhënat tuaja personale të sigurta me ne. Këto të dhëna nuk do të jenë në dispozicion të publikut dhe po mbrohen nga ne sipas standardeve të Ligjit Zviceran për Privatësinë.

Ju jeni personalisht përgjegjës për atë që ndani në profilin tuaj me përdoruesit e tjerë. Informacionin që ju siguroni në profilin tuaj mund të ndahen në mënyra të ndryshme nga përdoruesit e regjistruar. Ne ju rekomandojme të mos shpërndani shumë informacione personale në profilin tuaj.

Asnjëherë mos përfshini:

 • Adresën e rrugës
 • Numrat e telefonit
 • Informacione në lidhje me punën
 • Informacione të tjera të ndjeshme që e bëjnë më të lehtë identifikimin tuaj

Ju lutemi mbani të sigurta llogarinë tuaj dhe hyrjet në hyrje. Mos i ndani me askënd tjetër.

Nëse dyshoni për një shkelje të sigurisë ose një aktiviteti të pazakontë në llogarinë tuaj, një profil të dyshimtë, një kërkesë kontakti të padëshiruar nga një përdorues tjetër, ose çfarëdo qoftë ajo që të nuk bën të ndjehesh mirë ose i pasigurt, ju lutemi na kontaktoni menjëherë në info@dua.com

Mendoni qartë

Për disa njerëz, komunikimi në internet mund të krijojë një ndjenjë intimiteti të thellë shumë shpejt. Disa madje shkojnë aq larg sa thonë që ranë në dashuri me një person, përpara se të ishin takuar në jetën reale. Kini kujdes për ndjenjat e tilla. Përdorni kokën, si dhe zemrën tuaj. Jepi vetes kohë ta njohësh më mirë personin tjetër. Qëndroni në hapësirën e sigurt të mesazheve tona përpara se të kaloni në mesazhe private ose lloje të tjera të komunikimit. Nëse ndonjë gjë ju ngjall dyshime, na informoni në info@dua.com në mënyrë që të mund të hedhim një sy. Ne duam ta bëjmë Dua një hapësirë ​​të sigurt për të gjithë.

Këshilla kontakti

Jepini vetes kohë të mjaftueshme për të njohur personin me të cilin po flisni. Kaloni në mesazhet private vetëm pasi të ndjeheni plotësisht të sigurt. Mos jepni numrin e telefonit ose adresën menjëherë.

Takimi i parë

Takimi me një person që ju pëlqen për herë të parë është vërtet emocionues. Megjithatë, ka disa gjëra për tu konsideruar. Mendoni qartë, pavarësisht luturave në stomakun tuaj.

 • Takimet e para duhet të ndodhin në një hapësirë ​​publike dhe në një kohë të mirë. Takimet në drekë janë një mënyrë e shkëlqyeshme që të takosh dikë për herë të parë në një mënyrë të sigurt. Nëse është e mundur, shmangni takimin gjatë natës dhe në vende të largëta ose të izoluara.
 • Përdorni makinën tuaj ose transportin publik. Mos lejoni që personi që do takoni t’ju marrë në shtëpi (shih Detajet personale)
 • Kufizoni konsumin e alkoolit ose mos pini fare. Duhet të jeni në gjendje të mendoni qartë. Tregonjini një shoku për planet tuaja dhe kontaktoni vazhdimisht me të.
 • Tell a friend about your plans and agree to check-in with them later.
 • Gjithmonë mbajeni telefonin tuaj celular afër jush.

Sinjalet paralajmëruese

Ka disa sinjale paralajmëruese që ju thonë të jeni vigjilentë rreth një përdoruesi tjetër. Nëse shihni një ose më shumë nga këto dhe / ose keni ndonjë dyshim, ju lutemi na kontaktoni menjëherë në info@dua.com

 • Fotografia e profilit është e një personi jashtëzakonisht tërheqës dhe / ose duket si një foto jo e vërtetë (d.m.th. foto modeli etj.).
 • Personi pretendon të jetë një anëtar i ushtrisë amerikane, ose i ve. Ky është një strategji mashtrimi e njohur.
 • Personi dëshiron të afrohet shumë shpejt me ju.
 • Personi mund të kërkojë para dhe ndihmë tjetër financiare, gjoja për trajtimin e një të sëmuri, anëtar të familjes ose sikur ka ngelur në një vend të huaj. Kjo është gjithashtu një strategji e njohur mashtrimi.
 • Personi dëshiron të kalojë në formate private të mesazheve (email, telefon, whatsApp) shumë shpejt.
 • Personi fshin llogarinë e tyre në dua.com

Pyetjet më të shpeshta

Dëshironi të dini më shumë rreth dua.com?

Misioni ynë është që t'i lidhim njerëzit në mbarë botën me njëri-tjetrin. Vizioni ynë është të bëhemi ekosistemi më i madh social shqiptar me ndikim pozitiv tek të gjithë shqiptarët në botë.

Tani për tani ju mund të qaseni vetëm përmes programit tonë Beta Testers. Vetëm na dërgoni e-mail adresën tuaj dhe ne do t'ju dërgojmë linkun. Pas lanqimit zyrtar, aplikacioni do të jetë i disponueshëm në Google Play Store dhe App Store.

Jeni të mirëpritur të na dërgoni komentet dhe sugjerimet tuaja. Mezi presim të dëgjojmë nga ju, çdo koment apo sugjerim konstruktiv do të na ndihmojë të permiresojmë aplikacionin për secilin prej nesh.

Wow, mahnitëse - po, ju lutem! Na dërgoni idenë tuaj, na shkruani nëse mendoni se ekziston ndonjë karakteristikë që mungon e cila do të ishte e dobishme për të gjithë shqiptarët.

Te punoni me ne?

valon@dua.com

Po kërkoni bashkëpunim? Jeni të interesuar për të investuar në Dua.com? Dëshironi një demonstrim? Mos hezitoni, mund të na shkruani në çdo kohë.


Sygjerime

lark@dua.com

Çdo koment/sugjerim është i mirëpritur. Ndonjë pyetje ose sygjerim në lidhje me një veçori ose një ide të re që keni? E mrekullueshme, ju lutemi na shkruani!