dua.com - Bashkon shqiptarët në mbarë globin

Çfarë është dua AG?

Dua është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e mbi 12 milionë shqiptarëve në të gjithë botën

Duke qenë se migrimi i shqiptarëve në vende të ndryshme është një dukuri e vjetër e cila është dokumentuar me shekuj të tërë, ka bërë që ky popull të lërë gjurmë në pothuajse çdo cep të botës. Mirëpo bashkimi i tyre nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Përmes botës digjitale dhe teknologjsë më të avancuar, dua.com është bërë urë lidhëse në mes çdo shqiptari në mbarë globin.

Identiteti i brendit

Këtu mund të shkarkoni materiale që pasqyrojnë frymën e platformës dua.com

Historiku i dua.com

dua AG u themelua prej ndërmarrësve shqiptarë nga Zvicra, Valon Asani dhe Larklind Cerkezi, në gusht të vitit 2019 me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër). Pas një kohe shumë të shkurtër është arritur të hapet edhe zyra e dytë në qendër të Prishtinës.

Ekipi i dua.com përbëhet nga profesionistë nga Kosova, Shqipëria, Suedia, Norvegjia, Zvicra, Gjermania dhe Hollanda, te cilet punojnë me zemër dhe shpirt për të krijuar ekosistemin më të madh shqiptar.

Valon Asani

Founder & CEO

Larklind Cerkezi

Co-Founder & Chief Product Owner

Erblin Ribari

Chief Finance Officer

Oliva Cerkezi

Accounting

Imrit Kasapolli

Project Manager & Product Owner

Erand Hoxha

Head of UI/UX Design

Lend Kazazi

Lead iOS Developer

Fidan Bacaj

Lead Android Developer

Admir Kadriu

Lead Backend Developer

Esat Hamzaj

Android Developer

Granit Hoda

Backend Developer

Anesa Dinarama

iOS Developer

Rifat Abazi

Web Developer & SEO Manager

Qëndrim Cakaj

Android Developer

Leotrina Stojkaj

UI /UX Designer

Stefan Van Dijk

Chief Content Officer

Rina Hapçiu

Chief Social Media Officer

Kaltrina Podrimaj

PR & Culture Manager

Flogerta Driza

Content Writer

Argjenda Selmani

Content Writer Qysh.me

Muhamed Zeneli

Graphic Design & Video

Fidan Mjeku

Social Media & Graphic Design

Kastriot Asani

Google Ads Specialist

Valon Asani

Founder & CEO

Larklind Cerkezi

Co-Founder & Chief Product Owner

Imrit Kasapolli

Project Manager & Product Owner

Erand Hoxha

Head of UI/UX Design

Lend Kazazi

Lead iOS Developer

Fidan Bacaj

Lead Android Developer

Admir Kadriu

Lead Backend Developer

Esat Hamzaj

Android Developer

Granit Hoda

Backend Developer

Anesa Dinarama

iOS Developer

Rifat Abazi

Web Developer & SEO Manager

Qëndrim Cakaj

Android Developer

Leotrina Stojkaj

UI /UX Designer

Stefan Van Dijk

Chief Content Officer

Rina Hapçiu

Chief Social Media Officer

Kaltrina Podrimaj

PR & Culture Manager

Flogerta Driza

Content Writer

Argjenda Selmani

Content Writer Qysh.me

Muhamed Zeneli

Graphic Design & Video

Fidan Mjeku

Social Media & Graphic Design

Kastriot Asani

Google Ads Specialist

Erblin Ribari

Chief Finance Officer

Oliva Cerkezi

Accounting

dua App

7 kontinente, 12 milionë shqiptarë, 1 aplikacion

Synimi kryesor i dua.com është bashkimi i shqiptarëve kudo që ndodhen dhe krijimi i lidhjeve të reja mes tyre. Aplikacioni dua.com ju mundëson të keni një glob plot me shqiptarë në telefonin tuaj duke e bërë më të lehtë rrjetëzimin me njerëz të ndryshëm.

I krijuar për të ofruar një eksperiencë unike, aplikacioni ju mundëson abonuesve të gjejnë dashuri, të krijojnë lidhje miqësore, të kërkojnë apo ofrojnë ndihmë dhe të bëjnë biznes me njëri tjetrin.

Duke përodur teknologjinë më të avancuar, aplikacioni mundëson jo vetëm personalizimin por edhe sigurinë maksimale të përdoruesve përmes verifikimit të fytyrës dhe krahasimit me dokumentin e identitetit.

Misioni dhe Vizioni i dua.com

Misioni është bashkimi i shqiptarëve anë e mbanë botës dhe krijimi i marrëdhënieve të reja si të dashurisë ashtu edhe atyre shoqërore e biznesore. Vizioni është krijimi i ekosistemit më të madh social në botë i cili ka ndikim pozitiv në jetën e çdo shqiptari.

dua Blog

Audiencë globale me mbi 12 milionë shqiptarë

Unik, informativ dhe edukues, blogu i dua.com sjellë artikujt me kualitetin më të lartë të përmbajtjes tekstuale si dhe asaj vizuale. Ekipi jonë kreativ i përmajtjes kujdeset që të sjellë temat më atraktive te audienca. Duke marrë parasysh se audienca shqiptare e dua.com është e shpërndarë në të gjithë botën, ne sigurohemi që artikujt e publikuar të jenë atraktiv dhe njëkohësisht burim i besueshëm i informacionit

Qysh.me by dua.com

Qysh Me është portal edukativ në gjuhën shqipe, i themeluar në fillim të vitit 2011. Me një laramani temash të ndryshme nga të gjitha sferat e jetës dhe një audiencëtë gjerë shqiptare, ky portal është blerë nga dua AG dhe tani është pjesë e platformës dua.com.

Prezenca në Media

Mediat më prestigjoze shqiptare kanë shkruajtur për sukseset e dua.com

dua Win

Lojëra shpërblyese për të gjithë shqiptarët

Abonuesit tonë shpërblehen me dhurata të shumta. Në win.dua ndjekësit tonë kanë mundësi të jenë pjesë e lojërave të shumta shpërblyese dhe të fitojnë dhurata nga më të ndryshmet.

dua Invest

Investitorët besojnë në dua

Për një periudhë të shkurtë kohore puna e palodhshme ka rezultuar me 600.000euro investime në dua AG. Në uebfaqen e invest.dua, investitorët e mundshëm janë në gjendje të marrin një përmbledhje të tregut që synojmë, të pajisen me të dhëna analitike dhe cilësore në lidhje me kompaninë dhe të njoftohen me modelin tonë të biznesit.

dua Shop

Produkte me dizajne unike & elemente shqiptare

dua Shop i mundëson të gjithë shqiptarëve nëpër botë të porositin veshje të ndryshme me dizajne unike të cilat përmbajnë elemente tradicionale.

Prezenca në platforma të rëndësishme

Jeni të interesuar për më shumë informata të rëndësishme rreth dua.com?

Vizitoni llogaritë në:

Bashkëpuno me ne

Dëshironi të bashkëpunoni me ne?

Kontaktoni departamentin e marketingut:

info@dua.com

Adresa

Kosovë:

Rr.Shaban Polluzha

Nr. 3, 10000

Prishtinë

Zvicër:

Leutschenbachstrasse 95

8050 Zürich