25 mënyra për mbajtjen e shallit me stil

nga Argjenda Selmani

Një nga mënyrat më të lehta dhe më efikse për të zbukuruar paraqitjen tuaj dhe për t’i dhënë stil modern është edhe mbajtja e shallit.

mbajtja e shallit me stil

Këtu ju paraqesim një video ku shfaqen instruksione për mënyrat e ndryshme në të cilat mund të lidhni dhe mbani shallin. Në video prezantohen 23 mënyra të ndryshme dhe mjaft të thjeshta për lidhjen e shallit. Pasi te keni parë videon sigurisht qe do t’ju lind dëshira të merrni shallin dhe të provoni një nga mënyrat e paraqitura.

banner