Qysh Me - Kërko - Qysh me i zgjidh detyrat e Matematikës në iPhone? 
Kyçu

Qysh me i zgjidh detyrat e Matematikës në iPhone?

Qysh Me Qysh Me | Apple | 22 October 2014 | 09:01
PhotoMath lexon dhe zgjidh problemet matematikore në kohë reale duke përdorur kamerën e telefonit tuaj. Kjo e bën Matematikën të lehtë dhe të thjeshtë duke edukuar përdoruesit si zgjidhin problemet e matematikore.

Genius app instantly solves math problems by using a phone's camera

Përparësi e këtij aplikacioni është se përveç rezultatit, tregon edhe hapat e zgjidhjes së detyrës. Për momentin, ky aplikacion është i disponueshëm në platformën iOS dhe Windows Phone. Demonstrimin e aplikacionit mund ta shikoni në videon më poshtë:

PhotoMath from MicroBLINK on Vimeo.

Komentet

Të Ngjajshme

dua