Qysh me resetu iPhone 11? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me resetu iPhone 11?

Qysh Me Qysh Me | Apple | 01 April 2020 | 15:00

Nese keni probleme me iPhone 8 ose iPhone 8 Plus, nuk ka asgje te keqe te provoni ta mbushni me bateri dhe ta ristartoni. Normalisht pa i fshire te dhenat. 

Resetimi (ose Hard Reset) eshte nje menyre e mire per te anashkaluar problemet ne Iphone, si p.sh: Ngadalesimi i telefonit, mos funksionimi normal apo edhe kur te bllokohet.

Mos te harrojme qe nese keni perdorur Iphone me te hershem se modeli i Iphone 11 dhe iphone 11 plus, procedurat kane ndryshuar pak.

Ja menyra ma e lehte ne 3 hapa te shpejte per te ristartuar telefonin:

01 nga 031. Shtyp butonin e zerit lart "Volume Up". Shtypni dhe leshojeni shpejte butonin e zerit lart (Volume Up)
02 nga 032. Shtyp butonin e zerit poshte "Volume Down". Shtypni dhe leshojeni shpejte butonin e zerit poshte (Volume Down)
03 nga 033. Shtypni dhe mbani butonin Anesor (Side Button)

Dhe ne fund shtyp dhe mbaj butonin anesor (Side Button) derisa te shisni logon e Apple - transmeton QyshMe

Image
Kjo eshte e tera per te resetuar iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus pa i fshire te dhanat tuja ne telefon.

 

dua