Qysh Me - Kërko - Qysh me resetu iPhone 8? 
Kyçu

Qysh me resetu iPhone 8?

Valon Badivuku Valon Badivuku | Apple | 11 April 2018 | 23:26

Nese keni probleme me iPhone 8 ose iPhone 8 Plus, nuk ka kurgjo te keqe me provu me mbushe baterine edhe me e resetu. Normal pa i fshi te dhenat. 

Resetimi (ose Hard Reset) eshte nje menyre e mire per me i anashkalu problemet ne Iphone, si p.sh: Ngadalesimi i telefonit, mos funksionimi normal apo edhe kur te bllokohet.

Mos te harrojme qe nese keni perdore iphone me here ne modelin e iphone 8 dhe iphone 8 plus kane ndryshuar pak procedura.

Ja menyra ma e lehte ne 3 hapa te shpejte per me resetu telefonin:

01 nga 03Shtype butonin zeri lart "Volume Up"

Shtype shpejte edhe leshoje butonin zeri lart (Volume Up)

02 nga 03Shtype butonin zeri poshte "Volume Down"

Shtype shpejte dhe leshoje butonin zeri poshte (Volume Down)

03 nga 03Shtype dhe mbajte butonin Anesor (Side Button)

Dhe ne fund shtype dhe mbaje butonin anesor (Side Button) deri te sheh logo e Apple transmeton QyshMe

 

 
Image
Kjo eshte e tera per te resetuar iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus pa i fshire te dhanat tuja ne telefon.

 

Komentet

Të Ngjajshme

dua