Qysh Me - Kërko - Qysh me restartu iPhone8 
Kyçu

Qysh me restartu iPhone8

Shyqa Shyqa | Apple | 09 December 2017 | 19:03

Nese ndodhe qe perderisa jeni duke e perdore iPhone 8 keni bllokohet dhe per ndonje arsye ndalon dhe nuk funksionon, atehere me poshte do te gjeni nje menyre te lehte se qysh me resetu telefonin tuaj iPhone8.

Image
  1. Klikoje nje here butionin zeri Larte "Volume Up".
  2. Klikoj dhe leshoje shpejte zeri Poshte "Volume Down".
  3. Klikoje dhe Butonin Anesor "Side button" deri te sheh logo e Apple.

Me kete metode ju vetem e resetoni iphone 8, pa i fshi te dhenat tuaja.

Komentet

Të Ngjajshme

dua