Qysh me kriju baltë për largimin e stresit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju baltë për largimin e stresit?

| Argetim | 02 January 2018 | 10:49

Balta për largimin e stresit, e cila është diskutuar shumë kohëve të fundit në rrjete të ndryshme sociale, është mjaftë e lehtë për tu përgaditur në shtëpi.

Përbërësit:

  • 100 ml ngjitës i bardhë
  • 100 ml kremë për rrojë
  • 1 lugë miell
  • 200 ml ujë të nxehtë
  • 2 lugë sodë
  • losion trupi(opcionale)

1.Filloni duke kombinuar 2 lugë sodë me 200 ml ujë të nxehtë.

Image

 

2.Në një enë vendosni ngjitësin.

Image

 

3.Shtoni kremën për rrojë në të njejtën enë.

Image

 

4.Kombinoni të gjithë përbërësit.

Image

 

5.Shtoni miellin duke përzier vazhdimisht.

Image

 

6.Shtoni losionin dhe ngjyrën e zgjedhjes suaj.

Image

 

7.Shtoni 3 lugë nga përzierja me sodë.

Image

 

8.Vendosni masën e përgaditur në sipërfaqe të rrafshët dhe përzieni atë me duar.

Nëse masa është ende shumë ngjitëse, shtoni nga një lugë ujë me sodë.

Image

 

dua