Qysh me i pastru furçat e ngjyrave për akril? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru furçat e ngjyrave për akril?

| Art | 22 June 2017 | 18:30

1.Pas pikturimit me ngjyra akrili, shpërlani furçat nën ujë të ftohtë.

Mundohuni ti ndani fijet nga njëra tjetra.

Image

 

2.Sigurohuni që e gjithë ngjyra është larguar, derisa të kalojë uji i pastër nga furça.

Image

 

3.Aplikoni pastaj në furçë një sasi të vogël të zbutësit për flokë apo shampos për duar.

Image

 

4.Shpërlani dhe me anë të një peshqiri thani ato.

Image

 

dua