Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly?

Qysh Me Qysh Me | Artikuj te sponzorizuar | 26 May 2020 | 15:29

Hapi 1 Hape App Store në iOS ose Google Play në Android (bën edhe me alternativa si Aptoide, 1Market ose Amazon AppStore)

Hapi 2 Kërko për ‘Elly’

Hapi 3 Shtyp pullën për Instalim

IMG_3115

Hapi 4 Pas instalimit hape Elly-n dhe shtyp pullën e mesit për muzikë Hapi 5 Shtyp pullën për zhanër për ta ndërruar zhanrin.

IMG_3117

Hapi 5 Muzika fillon të luajë menjëherë

IMG_3118

Hapi 6 Mos harroni që Elly është zhvilluar në Kosovë

IMG_3116  

dua