Qysh me e fresku veturën pas qëndrimit në diell? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e fresku veturën pas qëndrimit në diell?

Qysh Me Qysh Me | Auto | 18 August 2011 | 11:46
Në ditët e verës shpesh na bie që veturën ta parkojmë në ndonjë vend ku është shumë nxehtë, dhe nxehtësia brenda veturës është e paprëballueshme. Këtu keni një metodë të thjeshtë të freskimit të veturës me 2 hapa të thjeshtë. Qysh Me e Fresku Veturen Pas Qendrimit Ne Diell? Hapi 1: hapeni xhamin e njërës derë, cilës të dëshironi ju. Hapi 2: derërn tjetër hapeni dhe mbylleni disa herë në mënyrë të njejtë. Pasi të futeni në veturë do vëreni se ajo u freskua.  
dua