Autori - Qysh Me nga dua.com
Argjenda Selmani Argjenda Selmani
Argjenda është gazetare nga Prishtina. Në Dua ajo shkruan artikuj që lidhen me kulturën, historinë, si dhe tema të tjera. Nëse keni ndonjë sugjerim për artikujt e saj mund ta kontaktoni përmes argjenda[a]dua.com.

Artikujt nga autori:

dua