Autori - Qysh Me nga dua.com
Qysh Me Qysh Me

Qysh.me është portal edukativ i pavarur në gjuhën shqipe, me seli në Prishtinë, i themeluar në fillim të vitit 2011. Me një laramani temash të ndryshme nga të gjitha sferat e jetës dhe dizajn atraktiv webfaqja Qysh Me, shumë shpejtë ka depërtuar në zemrat e shfrytëzuesve shqiptarë të internetit. brenda vetëm disa muajsh të ekzistimit të tij, Qysh Me kishte shënuar rritje rekorde të vizitueshmërisë dhe ishte radhitur në mesin e 15 ueb-faqeve më të vizituara shqiptare në internet.

Sot ndërkaq është portal edukativ lider në gjuhën shqipe. Është ueb-faqe dominuese në Kosovë, në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginë të Preshevës, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët.

Qysh Me e ka përmbushur edhe një mision tjetër të shenjtë. Pos që ka ofruar një dritare për informim të shpejtë dhe të thjeshte në gjuhën shqipe ka vendosur standarde për zhvillimin e portaleve dhe ueb-faqeve të tjera në gjuhën shqipe, ka ndikuar në azhurnimin e faqeve ekzistuese shqiptare, ndërkaq suksesi i tij ka nxitur edhe shumë kompani e individ t’i rreken projekteve të ngjashme.

Qysh Me me xhelozi e ruan pavarësinë e tij dhe emrin e besueshëm që ka krijuar në mesin e lexuesve. Kjo pavarësi editoriale ka ndikuar që portali edukativ Qysh Me të jetë burim i besueshëm i mesimeve te thjeshta – të cilat janë cituar nga mediat me të fuqishme lokale, rajonale e madje edhe ato botërore.

Së fundi, për t’i ndjekur trendet botërore të portaleve dhe për të qenë sa më afër lexuesve të devotshëm, Qysh Me ka ndryshuar pamjen dhe ka shtuar disa rubrika unike, ndërsa së shpejti do të ofrojë dhe shumë risi të tjera.ne dhjetor 2015[17] dizajni i ri, eshte punuar nga ekpi i Qysh Me dhe zhvilluar nga kompania “SAP LLC”, dallohet tërësisht nga sajtet tjera me motiv edukativ, eshte i pershtatshem per te gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.

Artikujt nga autori:

dua