Autori - Qysh Me nga dua.com
Flogerta Driza Flogerta Driza
Flogerta është përkthyese dhe shkrimtare nga Tirana. Në dua.com ajo adhuron të shkruaj për të rinjtë, dashurinë dhe për artin. Për çdo sugjerim, kontaktojeni përmes flogerta@dua.com

Artikujt nga autori:

dua