Qysh me fillu një biznes? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me fillu një biznes?

Qysh Me Qysh Me | Biznese | 27 July 2016 | 13:45
1.Për të filluar një biznes duhet të keni një ide para të gjithash. Duhet të bëni kërkime në treg për të pasur më të qartë idenë. Kjo duhet të jetë diqka për të cilin jeni pasionant. biznes 1 2.Konsideroni nëse është e mundur, para se të shkoni shumë larg. Mendoni se a është diqka për të cilin do të paguanin njerëzit,    a do të kthehet në profit apo vetëm në humbje kohe etj. biznes 2 3.Mblidhni shpenzimet për të kryer veprimet që duhet. Do të ju duhet një planë biznesi solid për ta prezantuar  tek investitorët. Shikoni potencialin e tregut, dhe si do të përshtatet produkti juaj në treg. biznes 3 4.Shkruani buxhetin të cilin e keni në gjendje për të filluar biznesin. Planifikoni lokacionin e marketingut. Mblidhni shokët dhe të afërmit të ju tregoni planin dhe të kërkoni përkrahjen e tyre. biznes 4
dua