Qysh me gatu pizza me banane? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me gatu pizza me banane?

Qysh Me Qysh Me | Brumera | 01 January 2015 | 20:29

Perberesit

  • 3 kore te gatshme ngjyr qokollade
  • 2 pako te vanilles
  • 3 banane
  • lajthia te bluara

Gatimi:

I mer keto 3 kore i lyen nje nga nje me leng te pemeve po mendoj me sok tani e perzin kete Mousse me sahne edhe i lyen nje nga nje, ne mes te dy koreve i qet bananet e prera ne forme te rrumbullaket mandej e qet koren e fundit dhe e lyen krejt me ket mousse krejt torten edhe anash e ne fund ja qet lajthiat e bluara. Ju befte mire.

dua