Qysh me largu stresin para provimit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu stresin para provimit?

| Edukim | 21 June 2017 | 15:08

1.Mbani qëndrim pozitiv.

Disa studime shkencore kanë vërtetuar se pritshmëritë tona mund të ndikojnë përformancën tonë.

Nëse dëshironi të keni sukses në provim, ju gjithsesi se duhet të mësoni, por nëse nuk keni vetëbesim dhe nëse nuk prisni të jeni të suksesshëm edhe e mësuara mund të ju bëj të dështoni.

Image

 

2.Kujtoni vetes se rezultati juaj në këtë provim nuk do të vendos suksesin apo dështimin në jetën tuaj.

Image

 

3.Zgjohuni disa orë para provimit, dhe shfrytëzoni kohën që të hani mëngjes.

Mënjanoni sheqernat, dhe ushqehuni me proteina.

Image

 

 

dua