Qysh me i eleminu lëvozhgat në lëkurën e kokës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i eleminu lëvozhgat në lëkurën e kokës?

Qysh Me Qysh Me | Familja | 09 December 2016 | 20:08
Për të eleminuar ‘verniksin’ dhe lëvozhgat në lëkurën e kokës në gazë sterile vendosni vajin e tretur të kokosit dhe me këtë butësisht largoni mbetjet e verniksit. Për të hequr lëvozhgat e lëkurës së kokës, masazhoni 1 lugë çaji vaj të tretur të kokosit në flokët e foshnjës, lëreni të veprojë për disa minuta dhe pastaj lehtë e krehni me furçë të butë apo leckë. Nëse është e nevojshme, në raste të rënda, lyeni kokën foshnjes me vaj të kokosit, vendosni copë pambuku dhe e leni gjatë natës për të thithur vajin.lekurrra
dua