Qysh me i pastru rrëmujat e fëmijëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru rrëmujat e fëmijëve?

Qysh Me Qysh Me | Familja | 20 December 2016 | 21:41
1.Nëse shërbeni oriz për fëmijët tuaj të vegjël, ka gjasa që gjysma e ushqimit të përfundojë në dysheme. Ashtu sikur brumin, lëreni edhe orizin të thahet në tokë e më pas mblidheni me ndonjë leckë të lagur. 2.Në rastin e urinës në divan ose qilim shpejtësia luan rol shumë të rëndësishëm. Shpejt absorboni atë që mundeni e më pas pastroni njollat duke hedhur tek njollat një gotë me ujë të vakët, mbulojeni me një leckë të trashë dhe shtypeni që të thithë njollat. Më pas pastrojeni leckën dhe sërish aplikojeni njejtë procedure me leckë të pastër.  3.Për pastrimin e mbulesave përdorni një leckë të lagur me detergjent të butë enësh dhe më pas pastrojeni qumështin, apo hidheni në lavatriçe.
dua