Qysh me qetësu dhimbjen e fëmijës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me qetësu dhimbjen e fëmijës?

Qysh Me Qysh Me | Familja | 29 December 2016 | 00:05
Përderisa çdo nënë i ka metodat e saja të provuara dhe funskionale për të menaxhuar ënjtjet, gërvishjet apo sëmundjet që kaplojnë fëmijët, disa truqe janë më të mira se të tjerat.  1.Për të larguar dhimbjen kur fëmijës janë duke i dalur dhëmbët merrni një lugë të vogël dhe futeni në friz. Pastaj jepjani foshnjes që ta thith atë pasi që ftofti zvoglon dhe ndalon dhimbjen. 2.Herën e ardhshme që foshnja juaj të djeget, provoni këtë kombinim. Përziej sasi të barabartë të sodës së bukës dhe uthullës, aplikoni përzierjen në pjesën e djegur. 3.Kur fëmija juaj ka fyt të lënduar, jepini alte të ëmbla për të ngrënë. Ndoshta ka të bëjë me xhelatinën mirëpo është e dëshmuar se altet ndihmojnë.
dua