Qysh me kriju nje dhurate simbolike me gjera shtepiake? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju nje dhurate simbolike me gjera shtepiake?

Qysh Me Qysh Me | Festa | 09 July 2018 | 19:32

Për rastet kur keni dashur ti dhuroni dikuj të afërt një dhuratë kuptim-plot (dhe me gjëra që mund t'i gjeni gati në shtëpi), kjo dhuratë është tamam për ju!

01 nga 03Gjeni në shtëpi një kavanoz

Lletër ngjyrë rozë dhe të bardhë, marker të kuqe, një shirit dhe parfum (xixat janë opsionale).

02 nga 03Pastroni kavanozin dhe liheni të thahet anash.

Merrni letrat e bardh dhe preni në kolona të vogla ku do shkruani nga një gjë të mirë për individin të cilit/cilës i dedikohet dhurata. Shtroni letrat ne tavoline dhe spërkatini me parfum që cdo letër të ketë aromë të këndshme dhe kujtim prej jush.

03 nga 03Letrat e palosni një nga një dhe i futni në kavanoz.

Nëse keni xixa, i derdhni brenda që letrat të spërkaten me vizëllimë dhe fundi i kavanozit të fundrrojë me shkëlqim. Vendosni kapakun dhe e mbështillni kapakun me letrën rozë në të cilën duhet qenë vizatuar topa të kuq për zbukurim dhe pasi që të vendoset letra, të mbështillet gryka e kavanozit me shirit. Mund të spërkatni edhe më shume parfum nga jashtë nëse preferoni dhe gëzoni dhuratën tuaj personale e simbolike!

dua