Qysh Me nga dua.com - Qysh me përgaditë punç përbindëshi? 

Qysh me përgaditë punç përbindëshi?

| Festa | 31 October 2017 | 18:00

Në periudhë kohore disa minutëshe mund të përgadisni pije përbindëshi, me ngjyrë të gjelbër si dhe me flluska.

Përbërësit:

  • 200 gram ananas
  • 1 litër limonadë të ëmbël
  • 1 gotë lëng ananasi
  • 1 paketim xhelatinë të limonit të gjelbër
  • Akull të thatë.

1.Përzieni punçn në një enë të madhe xhami.

Shtoni limonadën, ananasin e bluar, lëngun e ananasit dhe xhelatinën.

Përzieni mirë.

 

Image

 

2.Në gota xhami apo plastike pa ngjyrë vendosni pak ujë të ngrohtë dhe disa copëza akulli të thatë, në mënyrë që të krijohet efekti drithërues.

Image

 

dua