Qysh Me nga dua.com - Qysh me kursy para? 

Qysh me kursy para?

Qysh Me Qysh Me | Financa | 05 May 2014 | 08:55
41 Nëse doni të kurseni para në shuma të shuma të mëdha zgjidhja më e mirë është të hapni një llogari bankare. Por nëse doni të kurseni para në shtëpi atëherë ndiqni hapat në vijim: Hapi 1 Bleni një lodër për të ruajtur kursimet tuaja. Hapi 2 Shmangiuni gjërave të shtrenjëta, bleni më lirë sa herë që është e mundur. Hapi 3 Mos mbani para kesh në kuletë në qoftë se nuk ju duhen në të vërtetë. Hapi 4 Kurseni ato dhe shtoni në lodrën e kursimit.
dua