Ushtrimet 10 minutëshe që shkrijnë dhjamin rreth barkut - Qysh Me nga dua.com 

Ushtrimet 10 minutëshe që shkrijnë dhjamin rreth barkut

Qysh Me Qysh Me | Fitnes | 07 April 2020 | 13:43

Për ta pasur trupin që dëshironi, atë me forma perfekte që gjithmonë e keni ëndërruar, nuk ju duhet të shpenzoni shuma të majme parash në palestër ose të ndiqni dieta të rrepta.

Krejt çfarë ju duhet është një karrige dhe 10 minuta kohë ushtrime në ditë. Mjafton kaq! Më poshtë po ju sjellim pesë ushtrim e të thejshta që do të ju ndihmojnë që të arrini formën trupore që dëshironi.

Provoni dhe shumë shpejt do t’i shihni rezultatet!

1

Image

Ushtrimi 2

Image

Ushtrimi 3

Image

Ushtrimi 4

Image

Ushtrimi 5

Image
dua