Qysh me fotografu grimin në mënyrë profesionale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me fotografu grimin në mënyrë profesionale?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 02 February 2017 | 20:50
Shpeshherë ndodhë që të dukeni shumë bukur, dhe grimi juaj të jetë i përkryer, mirëpo fotografitë nuk tregojnë të njejtën gje. Për të bërë foto profesionale, që grimi të duket detajisht atëherë: 1.Gjeni këndin më të bukur të fytyrës  2.Shmangeni uljen apo ngritjen e tepërt të kokës. 3.Buzëqesh. 4.Fokusohuni tek tiparet më të mira që i keni. 5.Ndriçimi është kyç. 6.Konsiderojeni sfondin e fotos. 7.Mos luani me shumë filtera.  8.Përdoreni blicin për efekt sa më të pastër.
dua