Qysh me kriju ngjyra ylberi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju ngjyra ylberi?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 24 January 2017 | 22:08
1.Mblidhni të gjitha ngjyrat e qirit, të cilat janë thuajse në fund apo ato të thyera. 2.Largoni letrat nga ngjyrat, dhe ndani ato në copa të vogla. 3.Vendosni copat në mbajtëse kekësh të vegjël. 4.Vendosni në tepsi dhe futini në furrë 180 gradë celsius. 5.Pasi të jenë shkrirë të gjitha ngjyrat, largoni ato nga furra dhe lejoni të ftohen për 30 minuta. 6.Largoni ngjyrat e krijuara nga mbajtëset e kekëve, dhe argëtohuni duke ngjyrosur.
dua