Qysh me kriju ngjyrë të zezë ushqimi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju ngjyrë të zezë ushqimi?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 15 November 2016 | 15:04
Përbërësit:
  • Ngjyrë ushqimi të kuqe
  • Ngjyrë ushqimi të gjelbër
  • Ngjyrë ushqimi të kaltër
ngjyre-ushqimi-1 1.Në masën të cilën dëshironi ta bëni me ngjyrë të zezë shtoni:
  1. 12 pika ngjyrë të kuqe
  2. 10 pika ngjyrë të gjelbër
  3. 4 pika ngjyrë të kaltër.
ngjyre-ushqimi-2 2.Kombinoni masën dhe do të bëhet ngjyrë e zezë ushqimi. ngjyre-ushqimi-3
dua