Qysh me kriju qiri nga portokalli? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju qiri nga portokalli?

| Hobi | 30 June 2017 | 17:57

Përbërësit që nevojiten për të krijuar qiri nga portokalli janë:

  • 1 portokall
  • Vaj ulliri.

1.Preni lëvoren e portokallit në mes.

Image

 

2.Me kujdes largoni gjysmën e lëvores së portokallit duke mos e prerë.

Image

 

3.Në njërën nga gjysmat e lëvoreve gjendet bishti, i cili duhet të lihet në lëvore.

Image

 

4.Mbushni gjysmën e portokallit me vaj ulliri.

Në gjysmën tjëtër të portokallit krijoni dizajn.

Image

 

6.Ndizni qiriun e krijuar, dhe mbuloni me gjysmën tjetër.

Image

 

dua