Qysh me kriju qiri nga portokalli? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju qiri nga portokalli?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 05 December 2016 | 19:26
Përbërësit që nevojiten për të krijuar qiri nga portokalli janë:
  • 1 portokall
  • Vaj ulliri.
1.Preni lëvoren e portokallit në mes. portoka-1 2.Me kujdes largoni gjysmën e lëvores së portokallit duke mos e prerë. portoka-2 3.Në njërën nga gjysmat e lëvoreve gjendet bishti, i cili duhet të lihet në lëvore. portoka-3 4.Mbushni gjysmën e portokallit me vaj ulliri. portoka-4 5.Në gjysmën tjëtër të portokallit krijoni dizajn. portoka-5 6.Ndizni qiriun e krijuar, dhe mbuloni me gjysmën tjetër. portoka-6
dua