Qysh me kriju qirinjë nga molla? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju qirinjë nga molla?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 14 November 2016 | 19:32
qirinje 1.Pastroni mollën dhe largoni bishtin. Pastaj merrni një qiri të vogël dhe vendoseni mbi mollë. Me anë të stilolapsit bëni shenjat rreth qiriut. qirinje-1 2.Në shenjat e krijuara me anë të një luge apo thike thelloni brenda në mollë në gjërësinë që ka qiriu. qirinje-2 3.Vendosni qiriun brenda në mollë. qirinje-3
dua