Qysh me kriju topa për largimin e stresit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju topa për largimin e stresit?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 21 November 2016 | 22:49
Përbërësit:
  • 2 tullumbace
  • 1 gotë oriz.
ballona-1 1.Merrni tullumbacen dhe një hinkë. ballona-2 2.Me anë të hinkës mbushni tullumbacen me oriz të thatë. ballona-3 3.Pjesën e mbetur dhe më të ngushtë të tullumbaces preni me gërshërë. ballona-4 4.Njësoj preni edhe një tullumbace të zbrazët dhe futni tullumbacen e mbushur me oriz në tullumbacen e zbrazët nga ana e kundërt. ballona-5 5.Jepni formën e topit, dhe përdoreni për të mënjanuar stresin. ballona-6  
dua