Qysh me kriju vazelinë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju vazelinë?

| Hobi | 15 June 2017 | 11:45

1.Për të përgaditur vazelinë do të ju nevojitet një bllok nga dylli i bletëve, i cili është i sigurtë për lëkurën si dhe vaj luledielli.

Image

 

2.Në një enë të thellë vendosni vaj luledielli dhe shtoni dyllin.

Image

 

3.Vendoseni enën në mikrovalë derisa të shkrihet dylli plotësisht dhe të bëhet një masë e vetme.

Image

 

4.Vendoseni në një kuti apo shishe të përshtatshme për përdorim dhe lejojeni të thahet para se ta përdorni.

Image

 

dua